Öt pár elektromos zászlót kapott a megye játékvezetése

2017. november 21. kedd 16:35

Öt pár elektromos zászlót kapott a megye játékvezetése

A Játékvezetői létszám növelésnek fontos eleme a megtartás. AZ MLSZ BMI a játékvezetői létszám megtartás érdekében számos olyan intézkedést hajtott végre az elmúlt években, melyek azt a célt szolgálták, hogy nagyobb legyen a játékvezetők biztonságérzete a pályákon.

Az igazgatóság Biztonsági Bizottságot hozott létre, szoros együttműködést alakított ki a megyei Polgárőr egyesületekkel, díjazza a hónap legsportszerűbb csapatait, heti rendszerességgel készít video felvételt a játékvezetők tevékenységének elemzése céljából.

Ezen túlmenően az igazgatóság a játékvezetők munkájának a segítése,valamint a játékvezetés színvonalának az emelése céljából 5 db Játékvezető asszisztensi elektromos zászló szettet - úgynevezett BIP zászlót- , vásárolt a Baranya Megyei játékvezetők számára. Az elektromos zászlók közül 2 db-ot a pécsi körzet, 1-1 zászló szettet pedig a mohácsi, a szigetvári és harkányi körzetek kapnak. A BIP zászlók a helyi rangadók minél magasabb szintű játékvezetésében tudnak majd segítséget nyújtani a megye játékvezetőinek.

Forrás: baranya.mlsz.hu