Pécsi Fidesz: a baloldal hazugságból tanszéket nyithatna

2019. október 04. péntek 11:30

"Mindig van valami megmosolyogtató, amikor a baloldal valamely pártja vagy vezetője, hol Dobrev Klára, hol az MSZP, hol Mellár Tamás vagy éppen Gyurcsány Ferenc vádolja meg a polgári világ vagy éppen a Fidesz-KDNP politikusait hazugsággal", írta pénteken kiadott közleményében a Fidesz Pécsi Szervezete.

 

 

"A tragikus hazugságkényszerben szenvedő bukott baloldal „reggel, éjjel meg este hazudott" a magyar polgároknak. „Úgy kellett tennie, mintha kormányoztak volna, s eközben nem csináltak semmit".

 

És most képesek belegyalogolni a kétszeres olimpiai bajnok, méltán tisztelt és elismert sportolóba, sportvezetőbe csak azért, hogy egy környezetpusztító, mára a pécsi köznyelvben csak erdőégetőnek nevezett szintén hazudozót láttassanak esélyesnek az önkormányzati választáson.

 

Ahogyan egykor, úgy most is eltagadják valódi szándékaikat, vagyis azt, hogy a Timmermans nevű szocialistán keresztül Sorosnak árulják a magyar városokat a migránsok betelepítésére. Ám tudniuk kell, hogy meg fogjuk védeni Pécset és a többi magyar várost mind hazugságaiktól, mind migránsaiktól, mert sok-sok ember nem feledi azt a gyalázatot, amit ők a magyarokkal műveltek.

 

Október 13-án ismét elzavarják őket!" - olvasható a közleményben.

EQM