Nyoma veszett egy idős skizofrén férfinak Pécsett, szombat óta nem találják

2016. december 06. kedd 16:16

Nyoma veszett egy idős skizofrén férfinak Pécsett, szombat óta nem találják

Napok óta nem találják azt a hatvannégy éves pécsi férfit, aki rózsadombi otthonából tűnt el. Már a rendőrség is keresi.

Radó Zoltán szombatot tűnt el, utoljára a rózsadombi otthonában tartózkodott, mielőtt nyoma veszett. A 64 éves férfi körülbelül 180 centiméter magas, őszes haja és szakálla van. Skizofrén, magába forduló beteg, állandó gyógyszereket szed, de nem jelent veszélyt másokra.

A pécsi férfi eltűnésekor kék farmernadrágot, szürke pufi kabátot, fekete sportcipőt viselt, kezében egy barna színű szövettáskát is tartott, amiben a gyógyszerei, iratai vannak. Különös ismertetőjele, hogy kicsit csoszogva jár, fogazata hiányos.

 


 

Eltűnését a rendőrségen bejelentették, ezen felül kérik, aki jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget. A 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait, emellett ingyenesen kereshető fel a 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld száma is.

K. A.