Menekült a rendőrök elől, egy oszlop állította meg

2017. november 14. kedd 10:17

Menekült a rendőrök elől, egy oszlop állította meg

Egy másik kocsi rendszámát szerelte autójára egy pécsi férfi. Mikor a rendőrök meg akarták állítani, menekülőre fogta, Aranyosgadányig jutott, ahol előbb egy másik kocsinak, majd egy oszlopnak ütközött. 

 

Egyedi azonosító jellel visszaélés miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság az ellen a 23 éves pécsi férfi ellen, aki július 19-én éjjel két órakor Pécs belterületén közlekedett személygépkocsijával úgy, hogy arra egy másik autó hatósági jelzését szerelte fel.

A rendőrök meg akarták állítani, azonban továbbhajtott. A sofőr a gépkocsival végül Aranyosgadány belterületén egy autónak, majd egy oszlopnak ütközött.

A jármű átvizsgálása során további három pár hatósági jelzés került elő, amelyeket a rendőrök lefoglaltak, a fiatalembert pedig előállították és kihallgatták gyanúsítottként. A rendőrségi vizsgálat a gyanúsítottal szemben négyrendbeli jogsértés gyanúját tárta fel.

A férfi ellen folytatott nyomozást a rendőrség a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Forrás: BMRFK - EQM