Körözött férfiakat fogtak el a rendőrök Pécsett

2017. december 04. hétfő 12:34

Körözött férfiakat fogtak el a rendőrök Pécsett

Az elmúlt 24 órában négy körözött férfit fogtak el a rendőrök Pécsett. 

Egy 22 éves komlói férfit igazoltattak a rendőrök december 3-án 12 óra körül Pécsett, a Papkert utcában. Az adategyeztetés során kiderült, hogy a férfi ellen a Pécsi Járásbíróság lopás miatt adott ki elfogatóparancsot, ezért elfogták és őrizetbe vették.

Ugyanezen a napon 14 óra 25 perckor Pécsett, a Csontváry utcában igazoltattak a rendőrök egy 46 éves pécsi férfit, aki ellen a Pécsi Járásbíróság kábítószer birtoklása miatt adott ki elfogatóparancsot, ezért a férfit a rendőrök elfogták, majd őrizetbe vették és átadják a körözést elrendelő szervnek.

Pécs belvárosában igazoltattak a rendőrök december 3-án 19 órakor egy 54 éves pécsi férfit, akiről az adategyeztetés során kiderült, hogy ellene a Kaposvári Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot csalás miatt, ezért a rendőrök őt is elfogták, őrizetbe vették és átadják a körözést elrendelő szervnek.

Járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt körözték azt a 42 éves helyi férfit, akit szintén december 3-án 22 óra 20 perckor fogtak el a rendőrök Pécsett, a Kodó dűlőben. A Pécsi Törvényszék elfogatóparancsa alapján keresett férfit a rendőrök elfogták, előállították és átadták a körözést kibocsájtó szervnek.

Forrás: BMRFK