Komár László válik és újjászületett

2010. szeptember 02. csütörtök 18:33

Komár László válik és újjászületett
Pár hónapja botrányos válása miatt szerepelt a lapokban Komár László, akit mostanra teljesen kicseréltek. Az énekes jóformán leszokott arról, hogy az éjszakába járjon, nem iszik alkoholt, így két és fél hónap alatt visszanyerte fiatalkori súlyát. Most kitűnően érzi magát a bőrében.

Komár nem tagadta: korábban gyakran éjszakázott, olyan azonban elő nem fordult, hogy egyedül is igyon, vagy ne álljon meg a saját lábán. Úgy véli, idáig el sem jutott volna, ha az ital komoly szerepet játszik az életében.

A NÉVshowR felvételén Komár elmondta, bohém embernek tartja magát, aki szereti az életet, de a munka számára az első. A zenészek életéhez hozzátartozik az efféle életmód, de vigyázni kell, hogy az ember ne essen túlzásokba. Komár válási botránya óta már jól van, a közelmúltban nagyon sok programot szervezett kislányával, Karolinával és Ausztráliában élő, 28 éves fiával, Balázzsal, aki először látta élőben a kishúgát.

Komár László és felesége egyébként már túl vannak az első tárgyaláson. Az énekes szerint kislányukon nem látszik, hogy sérült volna a történtek miatt. Lényeg, hogy olyan színvonalon tudja őt is elindítani az életben, mint egykor a fiát – adta hírül a Napi Ász.

A 65 éves sztár és neje, Erzsi a télen nagy port kavart, amikor eldöntötték: valóban válnak. Komár Lászlónak már a negyedik házassága ment tönkre. Hajdú Péter műsorában pár hónappal ezelőtt beismerte, úgy véli, kapcsolata a nejével rákos megbetegedése környékén kezdett el megromlani. Ám ha jobban belegondol, már az esküvő után megváltozott a viszonyuk.

Márciusban mindenesetre úgy nyilatkozott: nagyon várja már a válópere végét, mert akkor hivatalos papírja lesz arról, milyen időközönként láthatja a kislányát. Komár László arról panaszkodott, hogy egyelőre legfeljebb leskelődhet Karolina után.

Az énekes kifejtette, a vagyonmegosztástól nem tart, mivel a felesége megfogalmazása szerint egy szatyorral érkezett a házasságukba. Komár László elmondta, a ház mindenképp az övé marad. Leszögezte: ő csak Karolináról hajlandó gondoskodni, volt párjáról nem.

Az énekes egyébként nemrég elárulta: neki és családjának is ajánlottak egykor a Győzike-showhoz hasonló hasonló reality-t, de ő – bár a csábítás kétségtelenül megvolt a nagy anyagi haszon miatt –, mégis nemet mondott.

Forrás: Napi Ász, ma.hu – Fotó: storyonline.hu