Orbán Viktor haláláról posztolgat a Mindenki Pécsért képviselőjelöltje, Ágoston Andrea

2019. augusztus 23. péntek 18:30

Orbán Viktor haláláról posztolgat a Mindenki Pécsért képviselőjelöltje, Ágoston Andrea

„Szuper" - így ujjongott a Mindenki Pécsért Egyesület képviselőjelöltje azon a poszton, amiben az áll: „Meghal Orbán Viktor és már a mennyországba menne". A baloldali-liberális-párbeszédes Ágoston Andrea a kormányfőt egy sírgödörbe belökve ábrázoló fényképet is megosztott, írta a PécsMa.hu.  

 

 

A nem is olyan régen még a liberálisokat erősítő Ágoston Andrea most a Mellár-féle Párbeszéd színeiben indul, de a Mindenki Pécsért Egyesület (MPE) jelöltjeként Gyurcsány Ferenc pártjainak politikusaival együtt a „civil" szervezet mögé bújik majd.

Mellár Tamás professzor főtámogatója már korábban is válogatott trágárságairól vált ismertté, többek között nemrég azt írta, hogy szerinte „irigylésre méltóan szellemes" a várandós kismamákat ellőrobotnak nevezni, de ő volt az, aki rendőröket küldött a k..va anyjukba, vagy éppen újságírókat a pi..ába azért, mert nem azt írták, amit ő gondolt.

Ágoston Andrea azonban Orbán Viktor miniszterelnök halálával kapcsolatosan is többször posztolt.

A közösségi oldalán megosztott például olyan felvételt, amin a kormányfőt úgy ábrázolják, hogy egy sírgödörből próbál kijönni, miután a felette állók belökték. A képre azt is írták: „Nix ugribugri, Viktor. előbb a vádlottak padja".

Egy másik bejegyzésében pedig a „Meghal Orbán Viktor és menne már a mennyországba" című cikket megosztva egyszerűen csak azt írta: „Szuper".

A Mindenki Pécsért Egyesület jelöltje az Orbán Viktor által meghirdetett - szerinte „aljas" - családvédelmi akcióterv kapcsán is utalást tett a kormányfő halálára. Egy baloldali lap ezzel kapcsolatos cikkét azzal kommentálta a kormányfőre utalva, hogy „fekete nylonleplet rá".

 

Ágoston Andrea annak a csoportnak a tagja, amelyben jellemzően Gyurcsány Ferenc egykori és jelenlegi pártjainak, a DK-nak és az MSZP-nek a politikusai vannak túlsúlyban. Ők a Mindenki Pécsért Egyesület (MPE) színeiben indulnak majd, hogy irányíthassák a várost, polgármesterjelöltjük pedig az a volt erőmű-igazgató, akinek regnálása alatt több százezer tonnányi fát égettek a pécsi erőműben.

Hasonlóan botrányos bejegyzést korábban a szocialista párt egykori elnökségi tagja, Simon József is közzétett, aki Orbán Viktor fejbelövéséről fantáziált - ő azonban ezt követően lemondott párttagságáról.


 

"Meggondolatlan voltam és ennek következménye van", írta tavaly februárban Facebook-bejegyzésében Simon József, az MSZP pécsi szervezetének elnökségének tagja, aki korábban egy olyan képet tett közzé, amely főbe lőve ábrázolja Orbán Viktor miniszterelnököt.


"Az erőszak minden formáját elutasítom, kezet soha senkire nem emeltem, de az tény, hogy az utóbbi években néha ökölbe szorult a kezem. Meggondolatlan voltam és ennek következménye van. A pártagságomról a mai nappal lemondok", jelentette be közösségi oldalán szombaton Simon József, az MSZP pécsi szervezetének elnökségi tagja.

 

EQM