Közösen nosztalgiáztak a baranyai nyugdíjas rendőrök

2019. december 14. szombat 18:10

Közösen nosztalgiáztak a baranyai nyugdíjas rendőrök

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az elmúlt évek hagyományainak megfelelően nyugdíjas találkozó keretében köszöntötte a volt kollégákat Pécsett. 

 

Idén is megszervezte nyugdíjas találkozóját a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a szolgálati járadékos és a nyugállományban lévő rendőr, illetve volt határőr kollégák részére.

A korábbi évek hagyományait követve a helyi szervek által megtartott összejöveteleket követően a zárórendezvényre 2019. december 13-án került sor. A régi munkatársakat a főkapitányság tanácsteremében dr. Gulyás Zsolt rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány köszöntötte, majd a megjelentek tájékoztatást kaptak a megye bűnügyi, közbiztonsági helyzetéről, és az illegális migrációval összefüggő rendőri munkáról.

A humánigazgatási szolgálat munkatársai a nyugdíjasokat, szolgálati járadékosokat érintő egészségügyi ellátásról, és a fontosabb jogszabályi változásokról adtak felvilágosítást. A programot a Belügyi Szervek Baranya Megyei Nyugdíjas Klubjának kulturális csoportja színesítette műsorával, majd a résztvevők egy kellemes hangulatú ebéd közben elevenítették fel a régi élményeket.

A főkapitányság és a rendőrkapitányságok által szervezett összejövetelek idén is nagy sikerrel zárultak.

Forrás: BMRFK