Ismét Tavaszi Vásárt és Sonkaversenyt rendeznek Szentlőrincen

2019. március 13. szerda 19:12

Ismét Tavaszi Vásárt és Sonkaversenyt rendeznek Szentlőrincen

Idén április 13-án, szombaton délután, immár harmadik alkalommal rendezik meg a programot a szentlőrinci Rendezvény Centrumban.


Hagyományteremtő szándékkal hívta életre tavaly a Szentlőrinci Sonkaversenyt a Baranya Megyei Vállalkozói Központ, ami bár akkor bolondok napjára esett, egyáltalán nem április tréfa volt. Igen sikeresnek bizonyult a rendezvény, a szervezőknek és a látogatóknak sem kellett csalatkozniuk.

A szakmai megmérettetésre már első alkalommal sokan jelentkeztek, huszonöt mintát neveztek a versenyre. A baranyaiak mellett az ország más részeiből is érkeztek termelők, valamint a határon túlról is.

Idén április 13-án, szombaton délután, immár harmadik alkalommal rendezik meg a programot, ismét a szentlőrinci Rendezvény Centrumban.

A korábbi évektől eltérően most délután 14 órakor kezdődik az esemény, a verseny eredményhirdetésével, majd gyerekprogramokkal, kóstolókkal, az elmaradhatatlan termelői és kézműves vásár várja az érdeklődőket.


A program újdonsága, hogy a kora esti órákban egy hagyományteremtő sörsátras mulatsággal folytatják a napot, melyen fellépők gondoskodnak a közönség jó hangulatáról.

 

A versenyre szombaton április 8-ig várják a nevezéseket.


A rendezvény látogatása ingyenes.

(X)