Elraboltak egy nőt a kisgyermekével Pécsről - A 6-os főúton fogták el a tetteseket

2019. március 19. kedd 11:21

Elraboltak egy nőt a kisgyermekével Pécsről - A 6-os főúton fogták el a tetteseket

A rendőrök elfogták azt a három férfit, akik erőszakkal akartak visszavinni Pécsről Pákára egy nőt és kisgyermekét. 

 

 

Egy pécsi férfi tett bejelentést hétfőn 9 óra 30 perc körül a rendőrség ügyeletére, mert Pécsett, a Szeptember 6. téren bántalmazták, elvették a telefonját, majd egy kocsival elvitték élettársát és annak gyermekét.  

A rendőrök a helyszín közelében elfogtak egy 22 éves lenti lakost, majd a 6-os számú főúton Szigetvár közelében egy 26 éves lenti és egy 27 éves pákai férfit. 

A beszerzett adatok alapján megállapították, hogy a 27 éves pákai férfi és két rokona elment a férfi volt élettársának pécsi lakcímére, ahol a nőt és gyermekét az autóba ültették, onnan nem engedték őket kiszállni. 

A dulakodás során a 27 éves férfi elvette a nő új élettársának mobiltelefonját is, majd megütötte a férfit, aki a bántalmazás során orrcsont-törést szenvedett.

Az elkövetők ezután a nővel és a kisgyermekkel elindultak Pákára.

Elfogásukat követően a három férfit a rendőrök kihallgatták gyanúsítottként. A volt élettárs elmondta, hogy így szerette volna elérni, hogy visszamenjen hozzá a nő és a gyermek, rokonai pedig segítettek neki.

A három férfi ellen többrendbeli személyi szabadság megsértése bűntett, a 27 éves pákai férfi ellen - őrizetbe vétele mellett - pedig kifosztás, valamint súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

Képünk illusztráció.

 

Forrás: BMRFK