Biztos, hogy ez így rendjén van?! Rendre a pécsi utcákon végzi el a dolgát egy asszony

2019. július 18. csütörtök 13:09

Biztos, hogy ez így rendjén van?! Rendre a pécsi utcákon végzi el a dolgát egy asszony

Azt a futóbolondot szerencsére már kivonták a forgalomból , aki a Király utca kellős közepén végezte el a (nagy)dolgát, de van másik. Egy asszony ugyancsak a belvárosban intézi folyó ügyeit, ott, ahol éppen rátör a szükség. Utóbbiról a bama.hu számolt be.

 

Az asszonyt egyik olvasójuk fotózta le a Rét és a Rákóczi utcák sarkán. A hölgy nem zavartatta magát, a forgalmas és amúgy is eléggé balesetveszélyes kereszteződésben guggolt le, hogy elvégezze a rá törő szükségét.

Sajnos a látvány már megszokott, az asszony korábban már többször is autók között végezte nagy dolgát például a Mátyás király utcában, de volt, hogy az Iparosház parkolójában, a kukák között ürített.

A hölgy egyébként sok időt tölt a Kossuth téren, ahol károgó hangon kéreget a járókelőktől, vagy éppen fennhangon beszélget - saját magával, olvasható a bama.hu-n.

 

Arról a férfiról pedig lapunk adott hírt, aki artikulálatlanul üvöltözve óbégat ott rendszeresen a belvárosban, sőt, egy alkalommal letolta a nadrágját, s miközben fennhangon wc-papírt követelt az arra járóktól, elvégezte a nagydolgát. A vendéglátó-egységek teraszain ücsörgők, s a nézelődök legnagyobb örömére.

 

Szerencsére őt már kivonták a forgalomból, de úgy látszik, van követője.

EQM