Önök szerint normális, hogy ez történik fényes nappal a Király utcában? - VIDEÓVAL

2016. november 04. péntek 14:38

Önök szerint normális, hogy ez történik fényes nappal a Király utcában? - VIDEÓVAL

Sok mindent láttunk már a pécsi belvárosban, de olyat, amit pénteken délután a Király utcában, eddig még nem. Egy futóbolond az utca kellős közepén végezte el a dolgát. Zavartalanul. Nem a „vigyorgóban" lenne a helye? 

Úgy látszik, továbbra is háborítatlanul járkálhatnak a pécsi utcákon a félnótások.

Van ugye az az illető, aki napi rendszerességgel a járókelők szeme láttára vizel az utcán, bárhol, ahol éppen utoléri a szükség.

Más kannás borra gyűjtve zaklatja a járókelőket, megint más - egy várandós kismama - fenyegetőzve (és cigarettázva) követel pénzt élelemre.

De ez még semmi. Egy másik férfi artikulálatlanul üvöltözve óbégat rendszeresen a belvárosban, ami csak egyszerűen ijesztő, amit viszont ugyanő pénteken délután művelt a Király utcában, az már több mint felháborító.

Letolta a nadrágját, s miközben fennhangon wc-papírt követelt az arra járóktól, elvégezte a nagydolgát. A vendéglátó-egységek teraszain ücsörgők, s a nézelődök legnagyobb örömére.

NÉZZE MEG VIDEÓNKON: 


Zárt osztályon, de minimum egy alapos kivizsgálás erejéig kórházban lenne a helye, a közterület-felügyelet szerint viszont a jelek szerint nem, annak dacára sem, hogy ezt nemcsak most, hanem már máskor is megtette, de mégsem tettek semmit. 

Tisztelt felügyelők! Biztos, hogy ez így rendben van?!



Máté Balázs