Betörőket fogtak a rendőrök Drávasztárán

2017. október 11. szerda 11:22

Betörőket fogtak a rendőrök Drávasztárán

Egy férfi kért segítséget a rendőröktől kedden azért, mert házába betörtek. A sértett a rendőröknek elmondta, hogy a kabátja zsebéből 100 000 forintot, a bankkártyáját és a személyi igazolványát, míg a melléképületből szerszámgépeket lopott el valaki.  

A rendőrök három órán belül elfogták a lopással gyanúsítható 49 éves helybeli férfit, aki gyanúsítotti kihallgatásán elmondta, hogy csak a pénzt lopta el.

A nyomozók két órával később beazonosítottak és elfogtak egy másik férfit is, akitől lefoglalták az ellopott szerszámgépeket, majd azokat visszaadták a tulajdonosnak.

Az utóbb elfogott 25 éves helyi férfi a bűncselekmény elkövetését szintén elismerte, és elmondta, hogy a melléképületből egy fúrót, egy fűnyírót és egy sarokcsiszolót lopott el. A gyanúsított a nyomozóknak azt is elmondta, hogy korábban két Drávaiványiban lévő házba is betört, ahonnan többek között motoros fűrészt, fúrógépet és pálinkát lopott.

A két férfi ügyében a Siklósi Rendőrkapitányság lopás vétség, és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Forrás: police.hu