Megvan, mikor tartja évértékelő beszédét Orbán Viktor

2022. január 20. csütörtök 14:45

Megvan, mikor tartja évértékelő beszédét Orbán Viktor

Február 12-én fogja megtartani évértékelő beszédét Orbán Viktor miniszterelnök, ami egybeesik az országgyűlési választás kampány hivatalos kezdetével is.  

 

A kormányfő egy év kihagyás után összegzi ismét Magyarország helyzetét, mivel tavaly a koronavírus járvány miatt nem volt lehetőség arra, hogy megtartsák a rendezvényt.

Orbán Viktor hagyományosan olyan fontos témákat érint ilyenkor, mint a távlati célok kijelölése, valamint az országra leselkedő veszélyek, de a miniszterelnök jelentős kormányzati intézkedéseket is többször ismertetett már az évértékelőjében - adta hírül a Magyar Nemzet online cikkében.

Egy év kihagyás után, február 12-én tartja Orbán Viktor miniszterelnök a következői évértékelő beszédét - ezt pedig Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója erősítette meg a Magyar Nemzet megkeresésére.

Mint ismert, Áder János köztársasági elnök január 11-én tűzte ki a 2022-es választások időpontját, eszerint a választójoggal rendelkező polgárok április 3-án adhatják le voksaikat.

A kampány hivatalosan az azt megelőző ötvenedik napon, azaz pontosan február 12-én indul, így a miniszterelnök, pártelnök beszéde a hivatalos országgyűlési kampány kezdetét is jelenti.

Képünkön: Orbán Viktor miniszterelnök a 2020-as évértékelő beszéde közben. 

EQM - Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt