Álomházasságot dúlt fel Ördög Nóri

2009. január 02. péntek 11:28

Álomházasságot dúlt fel Ördög Nóri
Laky Zsuzsa szerint Ördög Nóra tíz éve tartó boldog kapcsolatot tett tönkre azzal, hogy összejött a házasságban élő Nánási Pállal, a Playboy fotósával. Európa szépét, aki szoros barátságot ápol Nánási feleségével, Antal Eszterrel, teljesen megdöbbentette a pár szakításáról szóló hír. Zsuzsa ugyanis álompárnak tartotta Nánásit és feleségét, hihetetlen számára, hogy útjaik egy harmadik miatt különváltak - számolt be a Bors című napilap online kiadása.

A Szombat Esti Láz műsorvezetőjének válásától hangos a hazai sajtó. Míg Ördög Nóra és újdonsült szerelme, a még szintén házasságban élő Nánási Pál Amerikába menekült a botrány elől, addig a sztárfotós felesége Londonban, a nővérénél próbálja megemészteni, hogy tíz éven keresztül tartó kapcsolata pillanatok alatt egy új nő miatt véget ért.

- Nincs jó állapotban Eszter, nagyon megviselték a történtek - mesélte Laky Zsuzsi, Nánási stylisként dolgozól feleségének közeli barátnője a Borsnak.

- Szinte sokkot kaptam, amikor értesültem a lapokból Ördög Nóri és Pali románcáról, egyszerűen nem akartam elhinni. Számomra Eszter és Pali volt az álompár, hiszen még munka közben, a fotóműteremben is vibrált köztük a levegő, apró csókokkal, érintésekkel fejezték ki összetartozásukat. Már tíz éve együtt éltek és dolgoztak, Eszter ott volt Pali mellett stylistként minden divatfotózáson, nemcsak házastársként, hanem kollégaként is nagyszerűen kiegészítették egymást. Laky Zsuzsi szerint a házaspár életében másfél hónappal ezelőtt még minden a legnagyobb rendben volt.

- Ismerve a jól működő házasságukat, és tudván, hogy milyen szoros kapcsolat volt Eszter és Pali között, abban reménykedem, hogy a történtek ellenére mégsem válnak el, visszacsinálják az egészet - folytatta Laky Zsuzsi. - Esztert nagyon jólelkű embernek ismertem meg, aki talán még arra is képes lenne, hogy megbocsássa Pali félrelépését.

Borsonline - Fotó: Elle Magazin