Börtönbe kerülhet a kismacskákat élve elásó nő

2019. szeptember 08. vasárnap 13:48

Börtönbe kerülhet a kismacskákat élve elásó nő

Börtönbe kerülhet az a nő, aki élve eltemetett három kismacskát. Állítólag zavarták a kéthetes állatok. Szerencsére valaki észrevette, hogy mit csinál, így a rendőrök és egy állatvédő alapítvány munkatársai időben kiásták a macskákat. Akár több éves börtönt is kaphat a nő, bár még mindig nem jellemző, hogy állatkínzás miatt letöltendő büntetést szabjanak ki a magyar bíróságok - közölte az M1 Híradója. 

 

 

A nagyjából kéthetes macskakölykök több órája lehettek a föld alatt, amikor a XX. és XXIII. kerületi rendőrkapitányság járőrei egy bejelentés alapján a helyszínre érkeztek. Azonnal értesítettek egy állatvédő alapítványt is, és közösen elkezdték kiásni a kismacskákat.


A rendőrök először két kiscicát találtak meg, amelyek a gödörben voltak eltemetve. Később pedig a közelben egy harmadikat is felfedeztek, neki sikerült kiásnia magát.

A bűncselekményt egy 64 éves nő követte el, aki nem is tagadja tettét. Azt mondta: zavarták őt a kisállatok, ezért ásta el őket. Ráadásul ez nem az első eset volt. A rendőrök előállították, a nyomozók pedig állatkínzás miatt gyanúsítottként hallgattak ki. Akár hároméves börtönbüntetést is kaphat.

Forrás: hirado.hu