Visszafogadta Gregor Bernadettet a férje

2011. május 25. szerda 12:40

Visszafogadta Gregor Bernadettet a férje

Sportnyelven szólva döntetlen az állás Gregor Bernadett és férje, Somogyi István között. A színésznő visszaadta a kölcsönt hűtlen urának Nyuszómuszóval, de elszakadni tőle képtelen.

Újra adott egy esélyt egymásnak Gregor Bernadett és férje, Somogyi István színházi rendező, táltos. Mindketten összetörték már párjuk szívét: korábban a színésznő bocsátotta meg férje hűtlenségét, most pedig Somogyi várta ki türelmesen, míg kihűl a szenvedély Berni és Magyar Attila - akit egy reklámszerep miatt csak Nyuszómuszóként ismer a nagyközönség - között. A házaspár, most úgy tűnik, képtelen elszakadni egymástól, a még oly heves szerelmi kalandok sem tudják megingatni a kapcsolatukat. Somogyi István már vissza is költözött egykori közös otthonukba, a pár újra egymásra talált.

- Nagyon erős a szerelmük. Ötéves kisfiuk is boldog, hogy az édesapja hazaköltözött, és ismét együtt nevelik őt a szülei. Sok minden történt az elmúlt időszakban, amit mindkettőjüknek meg kell érteniük, de együtt vannak, egy család lettek újra, és bebizonyosodott, hogy semmi és senki nem tudja megingatni a kapcsolatukat - mondta el lapunknak a házaspár közeli barátja, és hozzátette:

- Úgy tűnik, beigazolódtak István szavai. Amikor ugyanis kiderült, hogy Berni összejött Nyuszómuszóval, azt mondta, hisz abban, hogy ez a hirtelen jött szerelem csak házasságuk egyik próbatétele. Tény, a táltos akkor érezte, van még esély arra, hogy ők ketten újra egymásra találjanak.

- Hét éve együtt vagyunk, ami közöttünk van, az arany - mondta akkor a Borsnak.

- A közös életünkben sokszor tettük már próbára ezt a nemesfémet, és minden nehézség, amin átzökkentünk, csak csillogóbbá tette. Ez most minden eddiginél nagyobb próbatétel. Engem egyetlen dolog érdekel: derüljön ki, hogy arany volt-e, ami köztünk volt. Ha nem, akkor elválunk. Ha mégis az, ott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Tárt karokkal várom vissza.

Képünkön Gregor Bernadett látható.

Forrás: borsonline.hu - Fotó: Playboy