Majkát lassan tönkreteszi a póker?

2008. június 20. péntek 15:32

Majkát lassan tönkreteszi a póker?
Majka már alig bírja! Az ózdi hős imád pókerezni, de ma már hetente négyszer játszik, 6-8 órát naponta, és napi több csésze kávé is alig segíti az ébren maradásban! Majka a nyárra hatalmas pihenést tervez; ősszel még nem tudja, melyik tévéműsorban folytatja - adta hírül a Ma.hu.

Majkának régóta szenvedélye a póker, szívesen éjszakázik is miatta - még a barátaival is pénzben játszik -, de maga is belátja, ami sok, az sok! Olykor pihenni sem árt, főleg egy-egy hosszú, éjszakába nyúló party után.

Mivel korábban kora reggel indított a Danubius rádióban, bizony sokszor nehezen bírta, hogy este még fenn is maradjon a póker miatt.

Szenvedélyének azonban nem tud ellenállni. Majoros Péter a Budapest Poker Open középdöntőjébe is bejutott, és teljesítményével közel ötmillió forinttal lett gazdagabb!

Tavalyi, Royale Absolute Champion címére a legbüszkébb, de nem titkolja, hogy jó néhány első, második és harmadik helyet szerzett már meg a játék során kedvenc kaszinójának versenyein.

Nemcsak itthon, hanem külföldön is forgatja azonban a lapokat. Prágában kétszer is játszott a bajnokságon, legutóbb nagy reményekkel indult el a póker EB-n. A tét 250 millió forint volt - Sajnos azonban innen nem térhetett haza a nagy nyereménnyel, pár óra alatt kiejették játékostársai.

Ma.hu - Fotó: eszaon.hu