Pécsi Fidesz: önkéntesek csípték fülön Gyurcsányék embereit plakátrongálás közben

2019. október 08. kedd 12:12

Pécsi Fidesz: önkéntesek csípték fülön Gyurcsányék embereit plakátrongálás közben

Csőd, hazudozás, erdőégetés, pusztítás, után most rongálással bukott le a baloldali, Gyurcsány-féle csapat Pécsett, írta kedden kiadott közleményében a Fidesz Pécsi Elnöksége. 

 

 

 

 

 

 

 

"Felháborítóak és méltatlanok a demokratikus játékszabályokhoz azok az esetek, amelyek Pécsett történtek az elmúlt napokban, amikor is önkéntesek fülön csípték a Gyurcsány-féle baloldal, vagyis az erdőégető Péterffyék embereit, akik mások tulajdonát képező vagyontárgyakat (plakátokat, plakát tartókat, city light állványokat) rongáltak meg az utcán fényes nappal.

 

A rongálási cselekményről értesítettük a Választási Bizottságot, kérve, állapítsa meg a törvénysértést.

 

Azok a magukat hol álcivilnek, hol baloldalinak nevező, ám valójában csak a Gyurcsány-féle hazudozást és haszonlesést szem előtt tartó, saját érdekeiket képviselő Péterffy Attila és romboló bandája követték el a törvénysértést, akik ezzel folytatják azt a gyurcsányi hagyományt, hogy hazudnak reggel, éjjel meg este.

Ugyanazok teszik ezt, akik milliárdokat osztottak ki jutalomként részben önmaguknak Pécsett, miközben a városnak 50 milliárdos kárt okoztak, akik letarolták a Mecsek erdeinek egy részét, majd elégették, hogy még több pénzt kereshessenek, akik lényegében ellopták a városi autóbuszokat, akik mások halálával és katonasírokkal szórakoznak és szórakoztatják magukat, és még sorolhatnánk gaztetteiket.

 

Méltatlanok Pécshez! Méltatlanok arra, hogy bárkit is képviseljenek, mert most, amikor még meg sem választották őket, máris árulják a várost Brüsszelben, máris tárgyalnak a júdáspénzről, hogy migránsokat telepítsenek közénk, miközben a pécsiek 98%-a fejezte ki azt a szándékát, hogy nem kérünk a migránsokból.

 

A pécsiek 2009 óta minden választáson - legyen az önkormányzati, parlamenti vagy európai választás - elzavarták a bukott, levitézlett baloldal képviselőit, mert békében, biztonságban akarunk élni, nevelni gyermekeinket, gondozni szüleinket.

 

Most, október 13-án is meg fogjuk védeni Pécset, meg fogjuk védeni városunkat a Gyurcsány-Péterffy féle romboló bandától", olvasható a dokumentumban.

 

EQM