Nyolc előadással várja a publikumot a Pécsi Nyári Színház

2022. május 27. péntek 15:07

Nyolc előadással várja a publikumot a Pécsi Nyári Színház

Nyolc színpadi előadással - köztük egy magyarországi bemutatóval - várja a közönséget az idén július 2. és 30. között zajló Pécsi Nyári Színház a baranyai megyeszékhelyen - tájékoztatta a Káptalan utcai szabadtéri színpadot működtető Pécsi Balett az MTI-t. 

 

 

A közleményben azt írták, hogy idén a vígjátékok és bohózatok mellett lesz operett és nagykoncert is a rendezvény keretében, míg a musicalrajongókat egy izgalmas bemutatóval várják.

Július 2-án Gergely Róbert Rég várok rád... című 30 éves jubileumi nagykoncertjével indul az idei programsor, három nappal később pedig a Pesti Művész Színház produkciója, a Házassági leckék haladóknak - Az igazság című vígjátéka lesz megtekinthető.
Két alkalommal, július 12-én és 13-án is előadja Szente Vajk Legénybúcsú című vígjátékát a kaposvári Csiky Gergely Színház társulata, majd az operettrajongók július 16-án a Mágnás Miskát tekinthetik meg a Rátonyi Róbert Színház előadásában.

Július 23-án Steven Cheslik-deMeyer-Tim Maner-Alan Stevens Hewitt Lizzie című musicaljének magyarországi bemutatójára kerül sor a Filter Produkció és a PB2 Company előadásában, a címszerepben Kardffy Aishával. A produkció "viktoriánus neogótika, a rockzene és a kortárs mozgásművészet fúziója egy thriller-musicalben" - olvasható a kommünikében.

A rendezvénysorozat zárásaként július 29-én és 30-án a Pécsi Nemzeti Színház előadása, A miniszter félrelép tér vissza a pécsi szabadtéri színpadra.

További részletek a www.pecsinyariszinhaz.hu oldalon találhatóak.

Képünk illusztráció.

MTI