Nők után futott, a feneküket és a mellüket fogdosta, később pedig lopni ment

2017. május 19. péntek 12:22

Nők után futott, a feneküket és a mellüket fogdosta, később pedig lopni ment

A Pécsi Járásbíróság csütörtökön I. G. ZS. vádlottat garázdaság, szeméremsértés és lopás vétsége miatt tíz hó fogházra és két év közügyek gyakorlásától eltiltásra ítélte.

A vádlott 2015. november 12-én, ittas állapotban, Pécsett, egy vendéglátóhely előtt két személygépkocsi karosszériáján is keresztülgyalogolt, közben kiabált és két közlekedési táblába is többször belerúgott.

A hasonló bűncselekmények elkövetése miatt korábban már büntetett vádlott 2016. január 13-án Pécsett, egy rendelőintézet előtt követni kezdett egy nőt. Miután utolérte, a nő fenekébe markolt, majd a helyszínről elfutott. A vádlott 2016. január 23-án szintén Pécsett egy áruház előtti buszmegállóban követett egy külföldi állampolgárságú, fiatal nőt, akihez hirtelen odalépett, szájon csókolta és kabátjába benyúlva a mellét megfogdosta, majd a sértett eltolta magától és a közeli áruházba szaladt.

A vádlott továbbá 2016. március 14. napján 18 óra 45 perc és 2016. március 15. napján 18 óra 50perc közötti időben egy pécsi zárt udvarba bement, majd onnan eltulajdonított egy Centano márkájú,gyermeküléssel felszerelt kerékpárt, melyet 2016. március 15. napján 18 óra 50 perc körüli időben Pécsett, egy ház lépcsőjénél hagyott. Azt a kiérkező rendőrök találták meg egy másik cselekménnyel kapcsolatban lefolytatott szemle során.

Forrás: Pécsi Törvényszék