Miért bukott egymilliárdot Pécs? A felelősök megnevezését követelik Péterffytől

2021. december 16. csütörtök 09:56

Miért bukott egymilliárdot Pécs? A felelősök megnevezését követelik Péterffytől

A baloldali városvezetés a felelős megnevezése helyett megpróbálta egy vagdalkozó nyilatkozattal magyarázni a bizonyítványát az elbaltázott egymilliárdos támogatási kérelem ügyében, írta csütörtökön kiadott közleményében a Fidesz közgyűlési frakciója. 

 

 

"Péterffy Attila és szűk csapata ebben az ügyben az egész országban vált nevetség tárgyává, zavarodott magyarázkodásukkal pedig csak tetézik alkalmatlanságukat.

A pénzügyminisztérium hivatalos tájékoztatása ellenére sem hajlandóak beismerni példátlan hanyagságukat, amely felelőtlenség súlyos károkat okozott az önkormányzatnak. Sőt, szorult helyzetükből menekülve egy összevissza vagdalkozó, újabb gyalázatos stílusú propaganda nyilatkozatra futotta csak részükről.

Elszomorító, hogy a pécsi baloldali városvezetés egy kérelmet sem tud határidőben elküldeni, de ha politikai ellenfeleit kell gyalázni, akkor abban csillagos ötösre teljesít. A baloldal két éve uralja az önkormányzatot érdemi munka és a pécsiek szolgálata helyett.

A mostani eset viszont még az eddigi elégtelen tevékenységüket is alulmúlja. Kik fogják viselni az alkalmatlanságuk anyagi következményeit? Természetesen a pécsiek. Péterffy Attila és érdekcsoportja pedig tovább dúskál majd a milliós fizetésekben.

Követeljük, hogy Péterffy Attila fejezze be a mellébeszélést és nevezze meg a felelősöket az ügyben", olvasható a dokumentumban.

EQM