Megint nekirugaszkodnak a Jókai utca aszfaltozásának, változik a forgalmi rend

2017. július 02. vasárnap 16:26

Megint nekirugaszkodnak a Jókai utca aszfaltozásának, változik a forgalmi rend

Hétfőtől újra aszfaltoznak a Jókai utcában. A Mátyás király utcai szakasztól a Rákóczi útig tartó részen - a posta előtti parkolósávot kivéve - teljes szélességben javítják az útburkolatot. A munkálatok miatt az érintett utcák forgalmi rendje a héten megváltozik.

Annak érdekében, hogy minél kisebb fennakadást okozzon a közlekedésben, a javítási munkát az iskolazárás utánra ütemezték a szakemberek. Már hétfőn lezárják az érintett parkolóhelyeket, majd július 4-én, kedden 8.00 órától kezdik marni az aszfaltot a Mátyás király utcától a Rákóczi út irányába. A munkagépek haladásának megfelelően változik a környező utcák időszakos forgalmi rendje, a félpályás vagy teljes útzár, illetve a parkolás tilalma.

Ha az időjárás nem szól közbe, július 6-án a Mátyás-Dischka utcák közti felső szakaszt aszfaltozzák teljes forgalmi zárás mellett, július 7-én pedig a Dischka utcától a Rákóczi útig tartó részen építik a burkolatot. (Az aszfaltozás a posta előtti parkolósávot nem érinti.)

Az eligazodást tájékoztató táblák segítik, arra kérik a közlekedőket, hogy fokozott figyelemmel haladjanak a fenti szakaszokon és figyeljék a jelzéseket. A munkavégzés ütemezése az időjárás függvényében változhat!

EQM - Tettye Forrásház