Maszkos fegyveres rabolt ki egy dohányboltot Pécsett, két óra múlva elkapták

2019. augusztus 08. csütörtök 15:52

Maszkos fegyveres rabolt ki egy dohányboltot Pécsett, két óra múlva elkapták

Videó! Egy férfi egy gáz- és riasztófegyverrel a kezében követelte a bevételt csütörtökön hajnalban az egyik pécsi dohányboltban, majd miután megkapta a pénzt, elmenekült. 

 

 

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre csütörtökön 4 óra körül arról, hogy Pécsett, a Kertvárosban kiraboltak egy dohányboltot.

Egy ismeretlen férfi az arcát egy kendővel eltakarva bement a dohányboltba, ahol egy gáz- és riasztófegyverrel a kezében a bevételt követelte az eladótól. Miután a nő átadta neki a pénzt, elmenekült.

A rendőrök perceken belül a helyszínre érkeztek, majd beazonosították, és a bejelentéstől számított két órán belül a barátja lakásán elfogták a rablással gyanúsítható 21 éves pécsi férfit.

Előállították a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra, gyanúsítotti kihallgatásán beismerte tettét. A lakásban megtartott kutatás alkalmával a nyomozók megtalálták és lefoglalták az ellopott pénzt, továbbá a bűncselekmény elkövetéséhez használt ruházatot, valamint a gáz- és riasztófegyvert is.

A férfit őrizetbe vették, ellene fegyveresen elkövetett rablás miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, és kezdeményezték a gyanúsított letartóztatását.

Forrás: BMRFK