Lopott mobilért mentek a zsaruk, hát nem füvet is találtak?!

2020. február 06. csütörtök 14:11

Lopott mobilért mentek a zsaruk, hát nem füvet is találtak?!

Mobiltelefont loptak el egy gépkocsiból Pécsett, a rendőrök a tolvajokat és az orgazdát is elfogták. 

 

 

 

 

 

 

Egy férfi tett feljelentést kedden este arról, hogy Pécsett, a Boltív közben leállított, nyitott állapotban lévő gépkocsijából eltulajdonították a mobiltelefonját.

A rendőrök pár órán belül beazonosították, majd elfogták a lopással gyanúsítható 35 éves, valamint 25 éves pécsi férfiakat.

Előállították őket a rendőrkapitányságra, ahol mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki. A 35 éves férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését, és a nyomozóknak azt is elmondta, hogy az autóból ő vette ki a telefont, amelyet ezután társának adott. Ellenük lopás elkövetése miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.


A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki szerdán azt a 34 éves férfit is, aki a 25 éves férfitól annak ellenére vásárolta meg az eltulajdonított telefont, hogy tudomása volt arról, hogy az bűncselekményből származik.

Az otthonában megtartott kutatás során megtalálták, majd lefoglalták az ellopott mobiltelefont, valamint kábítószergyanús anyagokat is találtak nála, amelyeket szintén lefoglaltak.

Amikor a járőrök bekopogtak a lakásajtón, a férfi a kábítószergyanús anyag egy részét megkísérelte lehúzni a vécén, azonban a rendőrök ebben megakadályozták. Ellene orgazdaság és kábítószer birtoklása miatt indult nyomozás.


A telefont az egyenruhások visszaadták a tulajdonosnak.

Forrás: BMRFK