Két nőt zaklatott egy férfi a négyes buszon, csak egy idős hölgy kelt a védelmükre

2017. szeptember 13. szerda 09:40

Frissítve: 2017. szeptember 13. szerda 14:59

Két nőt zaklatott egy férfi a négyes buszon, csak egy idős hölgy kelt a védelmükre

FRISSÍTVE. Botrányos eset történt kedden a pécsi négyes buszon. Fényes nappal két fiatal nőt egy férfi zaklatott, egyiküknek a combját markolászta és megpróbálta lehúzni a sliccét, a másik hölgyhöz pedig hozzádörgölőzött. Amikor rászóltak, durva hangnemben fenyegetőzött.

A zaklatást elszenvedő egyik nő a közösségi oldalon osztotta meg szomorú élményét. A körülbelül 165 centiméter magas, szőke hajú, kék szemű férfi a 14 óra 22 perckor Uránvárosból induló négyes járaton molesztálta őt, illetve egy másik hölgyet.

„A combom markolászta, és megpróbálta lehúzni a sliccem, a másik leányzóhoz pedig dörgölőzött" - olvasható a bejegyzésben.


A teljes poszt.

Miután rászóltak, a férfi durva, fenyegető hangnemben sértegette az áldozatot.

Külön szomorú a történetben, hogy az esetnek hiába volt szem- és fültanúja az utasok többsége, mindössze egy idősebb hölgy állt ki a molesztálást elszenvedők mellett.

A beszámoló szerint a buszsofőrnek is szóltak, de ő „nem tett semmit".


FRISSÍTVE (11.15)

Cikkünk megjelenését követően a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta munkatársunkat, hogy "a megkeresésben szereplő vagy ahhoz hasonló esettel összefüggésben" bejelentés, feljelentés - a válaszadás időpontjáig - nem érkezett hozzájuk. 


FRISSÍTVE (12.53)

Sikerült elérnünk a bejegyzést tevő hölgyet. Név nélkül annyit nyilatkozott, hogy azért nem tett feljelentést, mert úgy érzi, nincs hozzá bátorsága. 


FRISSÍTVE (14.59)

Szerda délután megérkezett a Tüke Busz Zrt. válasza is. A közlekedési cégnél közölték, a társasághoz az üggyel kapcsolatban nem érkezett bejelentés, így vizsgálatot sem indítottak.

Palotás Péter