Késelőt keresnek a rendőrök, a Zsolnay Vilmos úton, egy dohányboltnál szúrt le valakit

2019. március 06. szerda 19:40

Frissítve: 2019. március 07. csütörtök 09:41

Késelőt keresnek a rendőrök, a Zsolnay Vilmos úton, egy dohányboltnál szúrt le valakit

Frissítve: csütörtökön reggel kiderült, hogy saját magát szúrta meg a nő. Egymás után érkeztek a rendőrautók szerdán késő délután a Zsolnay Vilmos úton található Aldi közelébe, az üzlet szomszédságában található dohánybolt előtt - egyelőre hivatalosan nem megerősített információk szerint - leszúrtak valakit. Nagy erőkkel keresik a támadót.

 

Feltehetően késes támadást követtek el szerdán este a Zsolnay Vilmos úton, a dohánybolt előtt. A mentők egy sérültet szállítottak el a helyszínről.

Azt egyelőre nem tudni, mi volt a szándéka a támadónak, nem kizárt, hogy rablást kísérelt meg.

A rendőrök a környéken nagy erőkkel keresik a tettest.

Legfrissebb információink szerint a trafiknál két nő veszett össze, majd egyikük kést rántott, s leszúrta vitapartnerét - tehát nem rablás történt.

A rendőrség közlése szerint nem sokkal 18 óra előtt arról érkezett bejelentés, hogy a Magtár utcában megszúrtak egy nőt, aki erősen vérzik. 


A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a sértetten két szúrt sebet ejtettek; őt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A körülmények tisztázása és az elkövető felkutatása folyamatban van - írták, jelezve, hogy az ügyben a Pécsi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés elkövetésének gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen.

Frissítés:  A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. március 6-án 17 óra 49 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Pécsett, a Magtár utcában megszúrtak egy nőt, erősen vérzik.

A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a sértetten két szúrt sebet ejtettek. A rendőrségi vizsgálat megállapította, hogy a szúrt sérüléseket a nő saját magának okozta, így sérelmére nem követtek el bűncselekményt.

Képünk illusztráció.

 

M. B.