Ittas vezetőket fogtak, egyikük árokba is borult

2017. szeptember 22. péntek 09:40

Ittas vezetőket fogtak, egyikük árokba is borult

Az elmúlt 24 órában három esetben is igazolódott az alkoholfogyasztás gyanúja Baranyában. 

Pécsett, a Vásárcsarnok előtt igazoltattak a rendőrök csütörtökön hajnal 4 órakor egy személygépkocsival közlekedő 22 éves kozármislenyi férfit. A vezetőnél alkalmazott alkoholteszter pozitív jelzést adott, ezért a rendőrök további mintavételre előállították, vezetői engedélyét elvették.

Ugyanezen a napon Szederkényben, a Pécsi úton ellenőriztek a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő 38 éves máriakéméndi férfit, akinél az alkoholteszter szintén pozitív jelzést adott, ezért a rendőrök további mintavételre előállították, vezetői engedélyét elvették.

Letért az útról és az árokba borult járművével csütörtökön az 5701-es számú úton Máriagyűd közelében egy tehergépkocsit vezető 33 éves pécsi férfi. A láthatóan ittas férfinál alkalmazott alkoholszonda igazolta az alkoholfogyasztást, ezért a rendőrök további mintavételre előállították. Az intézkedés alkalmával az is kiderült, hogy a férfi vezetői engedéllyel sem rendelkezik. A balesetben senki sem sérült meg.

A gépkocsivezetők ellen az illetékes rendőrkapitányságok járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást.

Forrás: police.hu