Fogarasi Gábor szerint Karácsony Gergely széttrollkodja a baloldal kampányát

2018. március 23. péntek 17:08

Fogarasi Gábor szerint Karácsony Gergely széttrollkodja a baloldal kampányát

Naponta újabb hírek látnak napvilágot az ellenzéki oldalon kötendő (vagy éppen elutasítandó) összefogásról. Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje nemrég úgy nyilatkozott például, hogy a Jobbikkal csak akkor lehetséges az együttműködés az egyéni választókerületekben, ha a jelölt nem náci, ugyanis szerinte a pártban továbbra is vannak ilyen emberek. Ennek kapcsán kérdeztük meg Fogarasi Gábort, a Jobbik pécsi képviselőjelöltjét arról, hogy miként vélekedik Karácsonyról és megnyilvánulásairól.

A pécsi városatya megkeresésünkre úgy nyilatkozott ezzel kapcsolatban, hogy a Jobbiknak választási programja van, míg Karácsony Gergelynek újabb és újabb ostobaságai.

- A Jobbik pont annyira náci, amennyire Karácsony Gergely a Vona Gábor fun club tagja. Minden emiatt aggódó kedves olvasót szeretnék megnyugtatni, hogy a Jobbikban nincs náci, sem a Fidesz által kilóra megvett áruló, amit azonban nem minden párt mondhat el magáról. Karácsony Gergely úgy váltogatja a pártokat, mint raliversenyző a sebességet, így inkább a hűség fogalmával ismerkedjen, minthogy butaságokat mantrázzon - közölte.

A politikus tehát nem vallja magát nácinak, ezért is fogalmazott úgy, hogy úgy tűnik, Karácsony elhatározta, hogy széttrollkodja a kampányukat. Szerinte nála már a miniszterelnök-jelölti státusz is elég volt ahhoz, hogy elveszítse józanságát, s így válságkommunikációt kelljen folytatnia a közössége tagjainak.

- Nyilvánvalóan reménytelen, hogy a Jobbik helyett ők legyenek a legnagyobb ellenzéki erő, így - életszerű program híján - gyalázkodó megjegyzésekkel igyekszik rontani ellenfele hírnevét. Üzenem Karácsony Gergelynek, hogy nekem is van egy javaslatom: higgadt cicája társaságában nyugodtan álmodozzon Orbán Viktor ügyvezető miniszterelnökségéről és a Fidesz ismételt támogatásáról, mi addig legyőzzük őket és nyertessé tesszük a választókat.

Az ellenzéki oldalon hangoztatott ellenzéki összefogás szükségességéről ezúttal is úgy nyilatkozott - ahogyan azt már lapunk hasábjain korábban már kifejtette -, hogy csak a Jobbik lehet kormányváltó erő. A pártnak szerinte nem kell azon gondolkodnia, hogy összefogásosdit játsszon érdemi munka helyett.

- Ezen túl határozott véleményünk, hogy azoknak, akik kormányon már kudarcot vallottak, leszegett fejjel elballagniuk kéne, nem talmi egyezkedésekkel hitegetni a választókat.

 

H. L. B. - Fotó: Dittrich Éva