Fegyvert szegezett vitapartnerére egy pécsi autós

2019. március 21. csütörtök 08:21

Fegyvert szegezett vitapartnerére egy pécsi autós

A pécsi rendőrök egy órán belül elfogták azt a gépkocsivezetőt, aki összeveszett egy másik autóssal, majd fegyvert szegezett vitapartnerére. 

 

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába kedden 16 óra 19 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Pécsett, a Bercsényi utcában összeveszett két gépkocsivezető, majd egyikük fegyvert fogott a másikra, és végül elhajtott autójával.

A sértett a rendőröknek elmondta, hogy egy közlekedési nézeteltérés miatt keveredett szóváltásba egy másik járművezetővel, aki a vita során egy fegyvert, vagy annak utánzatát szegezett rá, majd visszaült autójába, és elhagyta a helyszínt. 

A rendőrök egy órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 25 éves helyi férfit, majd kihallgatták gyanúsítottként.

A férfi lakásán megtartott kutatás alkalmával a nyomozók megtalálták, majd lefoglalták a fegyvert, amelyet szakértő bevonásával vizsgálnak.

 

A gyanúsított ellen fegyveresen elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

Forrás: BMRFK