Bringával menekült el a pécsi rablás helyszínéről a késsel felfegyverkezett támadó

2020. július 18. szombat 14:03

Bringával menekült el a pécsi rablás helyszínéről a késsel felfegyverkezett támadó

A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik a képen látható férfi azonosításához.

 

 

Amint arról hírt adtunk , a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. július 17-én 16 óra 44 perckor érkezett bejelentés arról, hogy 14 óra 15 perc körül kiraboltak egy élelmiszerboltot Pécsett, a Nagy Lajos király útján. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy egy férfi egy késsel a kezében bement a boltba, majd pénzt követelt.

Miután a pénzt megkapta, egy kerékpárral elmenekült a helyszínről. Az eset során nem sérült meg senki, a rendőrök jelentős erőkkel keresik az elkövetőt.

Az esettel kapcsolatban felfegyverkezve elkövetett rablás miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

A férfiról a biztonsági kamera felvételt készített.

A rendelkezésre álló adatok alapján a rendőrök egy körülbelül 170-175 centiméter magas, 30 év körüli férfit keresnek. A rablás során egy fekete, hosszúujjú felsőt, terepszínű baseball sapkát, valamint kék, farmer térdnadrágot viselt, arcát pedig egy kendővel eltakarta.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki látta az esetet, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8 - 16; p: 8 - 13) a Pécsi Rendőrkapitányságon.

 

Forrás: BMRFK