Bor és csoki: szombaton este hatkor a Szent György Fogadóban

2012. április 16. hétfő 09:28

Különleges vacsoraestet rendez szombaton a Szent György Fogadó, melynek végén a desszert is komoly szerephez jut.

A kínálat:

Tépett friss zöldsaláták szőlőmagolajos dresszingben, napraforgó csírával, főtt tojással és lágy házi sajttal - Ottonel Muskotály 2011.

Sült kacsacomb színes, parajos kukorica gánicával, grillezett barackkal és roséban párolt eperrel - Villányi Rosé 2011.


A vacsora után desszertként a babarci Ruppert szőlőbirtok és pincészet boraihoz a siklósi Kakas Bonbon csokoládé manufaktúra kínálja termékeit. A vacsora az italokkal, valamint a bor és csoki kóstolóval 3800 forint.

Asztalfoglalás:
Tel: +36-72/221-121
E-mail: [email protected]


(X)