Óvatosan: akár még a darált húsban is lehet glutén
2017. június 10. szombat 13:38

A legkülönbözőbb élelmiszerekben, még a darált húsban is lehet glutén, ezért az erre érzékenyeknek nagyon oda kell figyelniük a táplálkozásukra - mondta Ignits Dóra dietetikus szombaton az M1 aktuális csatornán.
A dietetikus elmondta, a gluténérzékenyeknek egy életen át tartó, nagyon szigorú diétát kell követniük.
Ha nem teszik, az nagyon súlyos következményekkel járhat: bár a tünetek nem jelentkeznek azonnal, a glutén folyamatosan rombolja a szervezetüket - mondta, hozzátéve: nem egészséges ugyanakkor diétát tartani, ha az ember nem érzékeny a gluténra.
MTI
Facebook box
Megosztás
Mások most ezeket a cikkeket olvassák
- Fehér füst szállt fel a vatikáni...
- Pénteken már nem várható újabb csapadék
- Fidesz-frakció: Gyurcsány...
- Új alkotásokkal gazdagodik a...
- Villanyoszlopnak ütközött egy autó...
- Képviselői vagyonbevallás: van,...
- Itt a vége: Gyurcsány Ferenc...
- Hasba szúrta élettársát egy nő egy...
- Ma ismét féláron fagyizhatunk számos...
- Idén is várja új hallgatóit a Pécsi...