Lopja a nemzeti konzultációs íveket a baloldal

2020. június 27. szombat 13:27

Lopja a nemzeti konzultációs íveket a baloldal

"A baloldal újabb szintet lépett a gyalázatos akciókban: már nem csak kamuvideókat gyárt, a nemzeti konzultációs íveket is lopja" - közölte a Fidesz országgyűlési frakciószóvivője szombaton sajtótájékoztatón Debrecenben. 

 

 

Halász János (képünkön) azt mondta, egy videófelvétel került napvilágra, amelyen az látszik, hogy egy baloldali aktivista kilopkodja a postaládából a nemzeti konzultációs kérdőívet. 


Nyilván ez annak a törvénytelen akciónak a része, amit a baloldal hirdetett, meg akarják akadályozni a nemzeti konzultációt, begyűjtik, és ezek szerint ellopkodják az íveket - fejtette ki a politikus.

Halász János szerint "így akarják megint elhallgattatni a magyar embereket, hogy elmondják a véleményüket a bevándorlásról, a járvány elleni védekezésről, Magyarország gazdasági szuverenitásáról, és az unokáinkat is eladósító második Soros-tervről".

Szégyen, amit művelnek, kamuvideókat gyártanak, lopkodnak, és a nemzeti konzultáció támadásával azt is egyértelmű teszik, hogy most sem a magyar emberek oldalán állnak - mondta Halász János Debrecenben.

MTI