Húszmilliós esküvőt rendeznek Hajdúék

2008. július 16. szerda 12:42

Húszmilliós esküvőt rendeznek Hajdúék
Az évtized esküvőjére készül Hajdú Péter, és kedvese Sarka Kata. A sztárpár nem aprózza el, a hírek szerint közel húszmillió forintot emészt fel az esküvő. A Bazilika, majd a Hilton szálló a ceremóniák helyszíne, amit egy 250 fős vacsora követ szintén az ötcsillagos szállóban. A menyasszonynak csak a ruhája kerül kétmillióba - értesült a Bors internetes kiadása.

A vendégek között ott lesz Medgyessy Péter, volt miniszterelnök, Doszpot Péter volt rendőrnyomozó, a hazai celebvilág krémje Schobert Norbiéktól egészen Koós Jánoson át Hajas Lászlóig, és a várandós Jakupcsek Gabi sem marad otthon.

A templomban Varnus Xavér orgonál majd. A vacsorán libamájat és lazacot szolgálnak fel, mellé az ország leghíresebb borászai hozzák legkiválóbb boraikat. Péter igyekszik elvarázsolni kedvesét, ezért a szervezésbe belead apait-anyait.

- Bátor gyereknek tartom magam, de most igazán félek - mondja a vőlegény. A szervezésben a barátaim is segítenek, egyedül nem is bírnám. Hetven családtagunkon kívül száznyolcvan kolléga és barát vesz majd részt az esküvőn.

- Szeretném ha minden tökéletes lenne. A pénzről nem nyilatkoznék azt azonban elárulom, hogy anyagilag Kata szülei, és az én szüleim is segítenek, vagyis nem zsebből fizetjük ki ez a hatalmas bulit - mondta el Hajdú a BorsOnline-nak.

BorsOnile - Fotó: Velvet