Erős Antónia még titkolja ikrei nemét

2009. július 10. péntek 16:03

Erős Antónia még titkolja ikrei nemét
Ikreket vár Erős Antónia (38), de az RTL Klub híradósa egyelőre nem árulta el, milyen neműek a picik. A két csöppség pár héten belül látja meg a napvilágot, ám a szüleik egyelőre csak a babakocsit és a gyerekülést szerezték be nekik. A babaruhákat még csak nézegetik - írja a Blikk.

Ne feszegessük még a nemüket, a közvetlen baráti társaságban is volt már arra példa, hogy azt mondták, fiú lesz, majd megszületett egy kislány. A neveken is gondolkodunk még, hiszen több fiú- és lánynévvel kell készülnünk. Még nem vásároltunk be, és szerencsére a család és a barátok is visszafogottan készülődnek, ugyan gyűjtögetik nekünk a babaholmit, de még nem árasztottak el bennünket mindennel - mosolygott Antónia, aki bevallotta: nagyon meglepődött, amikor kiderült, nem egy, hanem kettő baba érkezik a családba.

- Hogy őszinte legyek, meghallani a hírt maga volt a teljes döbbenet. Egy gyereket szerettünk volna, egyet terveztünk, így valóban meglepődtünk, amikor kiderült, kettő lesz. De természetesen nagyon örülünk, ám óvatosságból a legszűkebb körön kívül mostanáig nem szerettük volna ezt senkivel megosztani. Sok terhesség indul ikerterhességgel, majd a végén mégis csak egy baba lesz, így szerettük volna óvatosan kezelni a helyzetet. De most már néhány hét, és itt vannak mind a ketten.

Erős Antónia lassan egy hónapja nem dolgozik, a napjai nagy részét pihenéssel tölti, de egyelőre nem gondolkodik egy hétnél előrébb.

Sokat pihenek, hiszen ez jó a babáknak. De egyelőre nem gondolkodom arról, mi lesz akkor, ha beindul a szülés, hogy vajon mi történik majd. Maximálisan bízom az orvosaimban, és tudom, hogy minden, ami történik majd, a picik érdekét és egészségét szolgálja - jelentette ki a műsorvezetőnő.

Kép és szöveg: Blikk