A PEAC-nál is elmaradnak az edzések, bezár a sporttelep

2020. március 15. vasárnap 11:45

A PEAC-nál is elmaradnak az edzések, bezár a sporttelep

A PTE-PEAC labdarúgó szakosztályának vezetése úgy döntött, hogy március 16-tól minden edzés határozatlan ideig szünetel - számolt be vasárnap délelőtt közösségi oldalán a klub.


A kormány döntése értelmében az iskolákat a diákok nem látogathatják, a tanítás digitális formában folytatódik. Ezzel a döntéssel, illetve az MLSZ U19 és annál fiatalabb korosztályokra vonatkozó bajnokság felfüggesztését előirányzó határozatával összhangban hoztuk meg rendelkezésünket.

A PEAC vezetősége számára a legfontosabb az egészség, és igyekszik mindent megtenni a járvány terjedésének lassítása érdekében. Ezen lépésünk bármennyire fájdalmas, játékosaink, edzőink, dolgozóink és azok családjainak védelme érdekében történt - olvasható a közleményben.

Az intézkedés értelmében PEAC rendezésű edzés, egyéni képzés, mérkőzés ezen időszak alatt a Verseny utcai sporttelepen nem tartható meg.

A döntés a két felnőtt csapatra is vonatkozik. Egyetemi csapat lévén több játékosnak már nincs kollégiumi szállása. Amennyiben nem lesz MLSZ határozat, a megyei I. osztályú és megyei III. osztályú csapatunk meccseit halasztják.

EQM - PTE-PEAC