Szilveszter Lisszabonban

2014. szeptember 29. hétfő 18:30

Szilveszter Lisszabonban

3 éjszaka, 4 csillagos szállodában reggelivel, repülővel és magyar nyelvű idegenvezetővel.

2014. december 30. - 2015. január 3.
(5 nap/3 éjszaka)
139.000 Ft/fő

További információk, foglalás: írjon és mi felhívjuk!

Ha további információkra lenne szüksége, hívja a Travel21-et a 72/233-533-as, 72/210-006-os számon, vagy küldjön egy e-mailt az [email protected] címre és felhívjuk mi Önt.
Személyesen kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken fél 10 és fél 6 között, szombaton fél 10 és fél kettő között várjuk a Pécs, Jókai tér 2. sz. alatti utazási irodánkban.
Utazásértékesítő: Travel21 Utazási Iroda, Pécs, Jókai tér 2., Telefon: 72/233-533, 72/210-006.  

A részvételi díj a következő szolgáltatások árát tartalmazza:
-utazás Budapest - Lisszabon - Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjárattal, turista osztályon,
- 3 éjszakai szállás négycsillagos szálloda kétágyas szobáiban,
- reggeli,
- transzferek és félnapos városnézés,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás, útlemondási biztosítás,
- magyar idegenvezető az utazás teljes időtartamára.

A részvételi díjon felül fizetendő: illetékek: 65.000 Ft/fő, félpanzió italfogyasztással: 29.900 Ft/fő (2 vacsora és korai szilveszteri vacsora a szállodában).

Fakultatív programok (min. létszám 15 fő):
- félnapos kirándulás: Nemzetek Parkja és Ócenárium (14.000 Ft/fő)
- egész napos autóbuszos kirándulás (Obidos, Nazaré, Batalha, Fatima) (22.000 Ft/fő)
- jeep szafari és delfinles (32.000 Ft/fő)

1. nap: utazás a TAP légitársaság menetrend szerinti járatával Lisszabonba. Érkezést követően transzfer a szállodába.

2. nap: reggelit követően félnapos városnézés a portugál fővárosban: az óvárosban a középkori Szent György várában és a híres Alfama negyedben tett sétát követően a manuelin stílusú Szent-Jeromos kolostor (a kerengőbe a belépő a helyszínen fizetendő), majd a Belém-torony és a Felfedezők Emlékművének megtekintése szerepel a programban. Este a félpanziós felárat befizető vendégek részére korai vacsora a szállodában italfogyasztással, majd a város felfedezése egyénileg, ahol a város több pontján igazi fieszta veszi kezdetét.

3. nap: pihenés, szabad program. Délután félnapos fakultatív kirándulás a Nemzetek Parkjába, mely Lisszabon legújabb városrésze. Az 1998-ban megrendezett Expo egykori területe ma szabadidős parkként is funkcionál. A Tejo folyó partján található a város egyik új szimbóluma, az Ócenárium, melynek megtekintését követően rövid szabadidő a parkban.

4. nap: pihenés, szabad program. Két fakultatív programot ajánlunk erre a napra. A minimum létszám mindkét program esetében 15 fő.

Egész napos autóbuszos kirándulás (Óbidos, Nazaré, Batalha, Fatima): reggelit követően elutazás autóbusszal Óbidosba, a hangulatos, dombtetőre épült, falakkal védett kis faluba, amelyet hófehér házai tesznek jellegzetessé. Továbbutazás Nazarébe, a bájos halászfaluba, ahol rövid szabadidő, majd Batalhába, ahol a Világörökség részét képező XV. századi kolostor megtekintése. A kolostor Portugália egyik építészeti remeke, kápolnájában van eltemetve Tengerész Henrik, a híres felfedező. Késő délután megérkezés Fatimába, a világhírű búcsújáróhelyre. A nap végén visszautazás Lisszabonba.

Egész napos fakultatív kirándulás, mely során hajókázással egybekötött delfinlesre indulhatnak a résztvevők a Setúbal-öbölbe, ahol 26 tagú palackorrú delfinraj él. A hajókázást követően dzsipekkel az Arrabida Nemzeti Parkon keresztül több megállóval, Sesimbra települést érintve utaznak vissza Lisszabonba a híres Április 25.-i hídon, mely Lisszabon egyik fő jelképe. Este transzfer a repülőtérre, utazás a TAP légitársaság menetrend szerinti járatával Budapestre.

5. nap: érkezés a hajnali órákban Budapestre.

(Utazásértékesítő: Travel21 Utazási Iroda - az Equator Média Kft. működtetésében az Olinera kft. fiókirodája, U-000949)