Személyesen hozta az ukázt Gyurcsány Ferenc Pécsre? Tárgyalni érkezett a városházára

2020. október 29. csütörtök 16:13

Személyesen hozta az ukázt Gyurcsány Ferenc Pécsre? Tárgyalni érkezett a városházára

Előbb a pogácsa, majd Bognár Szilvia, Pécs DK-s alpolgármestere, majd a DK-s képviselő Zag Gábor érkezett meg csütörtökön délután a városházára, majd befutott Gyurcsány Ferenc is. 


 

A jelek szerint DK-s csúcstalálkozóra került sor csütörtökön délután a pécsi városházán. 

Azt, hogy valami készül, abból is lehetett sejteni, hogy előbb egy élelmiszeres rekesz (minden bizonnyal pogácsával vagy hasonlókkal megrakva) érkezett meg a polgármesteri hivatalba, majd nem sokkal később leparkolt autójával Bognár Szilvia, Pécs alpolgármestere.

Kisvártatva megérkezett a szintén a DK-hoz tartozó Zag Gábor  és Siposné Bikali Éva képviselők is.

És igen, egyszer csak a Király utca sarkánál befordulva öles léptekkel közeledett  Gyurcsány Ferenc. Olyannyira igyekezett, hogy megbotlott, s majdnem el is esett.

- Mi járatban elnök úr - kérdeztük tőle a városháza bejárata előtt. 

- Szoktam ide járni - felelte. 

- Kivel fog tárgyalni, miről lesz szó?

- Én mindenkivel tárgyalok - mondta, s beviharzott a bejáraton. 

Azt persze nem tudjuk, az említetteken kívül ki tartózkodott az épületben, például ott volt-e Kunszt Márta vagy Péterffy Attila, s persze azt sem, hogy miről tárgyaltak.

Tippünk azért van: nem lenne meglepő, ha a városvezetők közötti, többször a nyilvánosság előtt is zajló viták elsimítása lett volna az egyeztetés célja, vagy/és esetleg az, hogy kit indítson a balliberális koalíció a pécsi 2-es választókerületben. 

 

 

 


M. B.