Péterffyék feljelentést tettek, a Fidesz szerint figyelemelterelés zajlik

2020. január 30. csütörtök 15:19

Péterffyék feljelentést tettek, a Fidesz szerint figyelemelterelés zajlik

El akarja terelni a pécsi városvezetés a figyelmet arról, hogy eddig nem végzett érdemi munkát, most pedig a korábban Péterffy Attila által önkénteseknek nevezett ügyvédek elkezdik megszolgálni a 20 milliós díjukat - reagált Csizmadia Péter, a Fidesz frakcióvezetője vezetője arra, hogy csütörtökön Pécs polgármestere és Bodnár Imre ügyvéd két ingatlanügylet kapcsán azt mondta, hogy nagy értékre elkövetett hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést tettek. 

 

Csizmadi Péter kifejtette, tetteiért mindenkinek vállalnia kell a felelősséget, az illetékes hatóságok az eljárást a jogszabályok szerint lefolytatják és meghozzák a döntést.

Hozzátette, Péterffyék megpróbálják elterelni a figyelmet arról, hogy többször sem sikerült igazat mondaniuk, például arról, nem volt jelen a múlt pénteki bértárgyaláson a Tüke Busz egyik szakszervezete, holott mindkettő részt vett az ülésen.

- Reméljük, hogy a balliberális szivárványkoalíció tagjai saját és a cégvezetők fizetésének megemelése után végre megkezdik az érdemi munkát is a városházán - fogalmazott.

Péterffy Attila polgármester és Bodnár Imre ügyvéd a közös sajtótájékoztatón a központi menza eladása és az Aranyhajó fogadó értékesítése kapcsán beszélt arról, hogy feljelentést tettek. A Pécsi Vagyonhasznosító volt vezérigazgatóját, egy, a céggel kapcsolatban lévő ügyvédet, egy beosztottat valamint a vásárlókat meg nem nevezve beszéltek a szerintük gyanús értékesítésekről.

A polgármester azt is mondta, hogyha az ügyészség nem indítana nyomozást, akkor is pótmagánvádas eljárást kezdeményez majd a város

EQM