Összeverte majsi ismerősét egy pécsi férfi

2020. július 15. szerda 16:59

Összeverte majsi ismerősét egy pécsi férfi

A rendőrök elfogták, majd őrizetbe vették azt a pécsi férfit, aki ismerősét bántalmazta. 

 

 

A rendőrségre hétfőn 23 óra 6 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Pécsett, a Fischer Béla utcában az egyik ház udvarán fekszik egy férfi, és vérzik a feje.

A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a sérült személy egy 30 éves majsi férfi, majd értesítették a mentőket. A sérültet kórházba szállították, ahol megállapították, hogy életveszélyes koponyasérülést szenvedett.

A sértett a rendőröknek elmondta, hogy azért sérült meg, mert egyik ismerőse bántalmazta. A rendőrök beazonosították, majd július 14-én lakásán elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 22 éves pécsi férfit, és előállították a rendőr-főkapitányságra.

Gyanúsítotti kihallgatásán beismerte tettét, és a nyomozóknak azt is elmondta, hogy a sértett megjelent a lakásán, ahol szóváltásba keveredtek, majd többször megütötte vitapartnerét.

A gyanúsított ellen - őrizetbe vétele mellett - életveszélyt okozó testi sértés elkövetése miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, és kezdeményezték a férfi letartóztatását.

Forrás: BMRFK