Összevert egy nő egy férfit Pécsett, majd ki is fosztotta

2020. szeptember 22. kedd 15:35

Összevert egy nő egy férfit Pécsett, majd ki is fosztotta

A Pécsi Járásbíróság 2kedden elrendelte egy nő letartóztatását egy hónapra kifosztás bűntettének és testi sértés vétségének alapos gyanúja miatt. 

 

 

 

A nyomozás eddigi adatai szerint röviden: a nő szeptember 19én, az esti órákban Pécsett, egy téren számon kérte a későbbi sértett férfit, hogy miért terjeszti róla, hogy pénzért szexuális kapcsolatot létesített vele.

Ezt követően hangos szidalmazások között a nő a sértettet dzsekijénél fogva lehúzta a földre, ott többször megrúgta, ütötte, majd a magatehetetlen sértettről levette a kabátját és azt eltette, majd a sértett bántalmazását tovább folytatta.

Cselekményében eközben ketten megpróbálták megakadályozni, de annak csak a rendőrség megjelenése, és a nő őrizetbe vétele vetett véget.

A gyanúsított büntetett előéletű, legutóbb garázdaság vétsége miatt ítélték el.

Figyelemmel a gyanúsításban szereplő bűncselekmény súlyára, a várható büntetés mértékére, alaposan tartani lehet attól, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén megszökne, elrejtőzne, a büntetőeljárásban elérhetetlenné válna.

A bíróság határozatát az ügyész tudomásul vette, a gyanúsított és védője fellebbezést jelentettek be, így a végzés nem végleges.

Forrás: Pécsi Törvényszék