Őrjöngenek a helyi balosok: új, ingyenes pécsi magazin kerül minden postaládába

2021. március 25. csütörtök 11:02

Őrjöngenek a helyi balosok: új, ingyenes pécsi magazin kerül minden postaládába

E héttől új, heti megjelenésű ingyenes pécsi magazint terjesztenek a baranyai megyeszékhelyen. 

 

 

A legfrissebb kutatási eredményekre építő, modern kiállítású hetilap a város legfontosabb és persze botrányos hírei mellett mindent tartalmaz, ami manapság lekötheti az olvasók figyelmét: a helyi orvos válaszol rovattól a jogi tanácsokon át a sztárvilág híreiig és a keresztrejtvény illetve horoszkóp oldalakig, az ügyeletekig és a sportig valamint a technika legújabb vívmányait bemutató rovatig bezárólag sok minden belefért a 24 oldalas ingyenes újságba.

Információink szerint ezentúl mindén hét második felében ingyenesen eljuttatja a lap aktuális számait a pécsi háztartásokba a kiadó, a Mediaworks.

Talán ez lehet az oka, hogy a pécsi balosok máris "gyújtósnak" "rémlapnak" és "környezet- és tudatszennyező" kiadványnak minősítik egy közleményükben a City7 Magazint. 

Persze az is lehet, hogy az általuk felügyelt (értsd: politikailag ellenőrzött) városházi hetilap konkurenciáját látják benne. És úgy néz ki nem is tévednek nagyot, mert a City7 jól láthatóan nemzeti-konzervatív szempontból elemzi a közélet pécsi eseményeit.

Mi ennek itt a Pécsi Újság.hu szerkesztőségében ellenben csak örülni tudunk: hadd sipákoljanak a pécsi komcsik, álliberálisok és ballikosok: minél több szempontból megismerheti az olvasó a pécsi valóságot, annál jobban átláthatják a város lakói, mi is folyik újabban a baloldal által leuralt baranyai megyeszékhelyen.

Képünkön: Kőhegyi István, a pécsi szocialisták ismert személyiségének Facebook-bejegyzése.

 

 

EQM