Megszökött Pécsett a pszichiátriáról egy férfi - veszélyes is lehet

2016. június 16. csütörtök 12:38

Megszökött Pécsett a pszichiátriáról egy férfi - veszélyes is lehet

Június 14-én, kedden a délutáni órákban megszökött a 400 ágyas kórház pszichiátriai osztályáról egy skizofréniában szenvedő fiatalember. Édesanyja a Pécsi Újság.hu-n keresztül kéri a lakosság segítségét fia felkutatásában.

Illés Viktort (képünkön) mentő szállította Pécsre, a 400 ágyas klinikára, miután összeverekedett édesanyja élettársával. Az asszony szerda reggel telefonon érdeklődött a kórházban fia hogyléte felől, ott azonban azt az információt kapta, hogy nincs ilyen nevű betegük. Később kiderült, hogy a fiatalember önkényesen elhagyta az épületet.

Illés Viktor 183 centiméter magas, sovány testalkatú, nagyjából 60-65 kilogramm, szeme barnás-szürkés-kékes, haja sötétbarna, borostás. Különös ismertetőjele, hogy arca jobb oldalán egy nagyobb méretű májfolt látható.

Eltűnésekor rövid ujjú, sötétkék, V nyakú pólót, egyszerű fekete melegítőnadrágot, valamint sötétzöld velúrcipőt viselt.

Viktor viselkedése valószínűleg zavart, ugyanis két napja nem vette be a gyógyszereit. Előfordulhat, hogy veszélyes a környezetére és önmagára is.

Édesanyja elmondása szerint fia nagy erdőjáró, így elképzelhető, hogy fás, erdős területen kóborol.

Kérjük, aki látja Illés Viktort jelentkezzen a Pécsi Rendőrkapitányságon.

EQM