Megnyitottak a közösségi tájékoztató információs pontok

2018. június 13. szerda 13:30

Megnyitottak a közösségi tájékoztató információs pontok

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Pécsi Helyi Akciócsoport Egyesület konzorciuma által megvalósuló „A helyi identitás és kohézió erősítése Pécs városában" projektben június 11-én nyitották meg kapuikat a közösségi tájékoztató információs pontok. 

Az ország egyik legnagyobb, legszélesebb körű közösségfejlesztési projektjében a pályázati feltételeknek megfelelően 13 célterület, városrész lett meghatározva Pécs városában. Mindegyik célterületen a Pécsi Helyi Akciócsoport közösségi tájékoztató információs pontokat hozott létre, melyek június 11-vel kezdték meg működésüket.

Az információs pontokon célterület felelős közösségfejlesztő munkatársak várják az érdeklődőket. A lakosság, a lakossági kezdeményezések és helyi szervezetek tagjai a projekt tartalmának megismerésén kívül megbízható és naprakész információkhoz juthatnak a városi közösségfejlesztési folyamatokról, tevékenységekről, programokról, azok eredményeiről, a projektbe való csatlakozási lehetőségekről, valamint értesülhetnek a helyi közélet közhasznú információiról is.

A városban négy információs ponton minden szerdán és csütörtökön várják a munkatársak az érdeklődőket, tartanak személyes ügyfélszolgálatot. Az információs pontok nyitvatartása a projekt honlapján, a www.pecsikozossegek.hu weboldalon megtalálható.

Forrás: Pécsi Helyi Akciócsoport