Megcsúszott az autó, s az oldalára borult

2017. augusztus 21. hétfő 09:40

Megcsúszott az autó, s az oldalára borult

Az elmúlt 24 órában Baranya megyében öt személyi sérüléssel járó baleset történt. 

Egy személygépkocsi megcsúszott az úttesten, nekiütközött a partoldalnak, majd az oldalára borult vasárnap 8 óra 15 perckor Nagytótfalu közelében. A balesetben a gépkocsit vezető 23 éves pécsi nő könnyebben megsérült.

Tolatás közben ütött el egy gyalogost egy személygépkocsi 2017. augusztus 20-án 9 óra körül Mohácson, a Baross utcában. A baleset során a gyalogos - egy 83 éves véméndi nő - könnyű sérüléseket szenvedett.

Két személygépkocsi ütközött össze eddig tisztázatlan okból vasárnap 10 óra 15 perckor az 57-es főúton, Pécs és Kozármisleny között. A balesetben hatan könnyebben megsérültek.

Letért az úttestről és a vízelvezető árokba hajtott egy személygépkocsi 2017. augusztus 20-án 13 óra 40 perckor Dunaszekcső belterületén. A baleset során egy 18 éves helyi férfi és a mellette utazó 17 éves lánycsóki lány könnyű sérüléseket szenvedett.

Egy parkoló autónak ütközött egy kerékpárt vezető nő 2017. augusztus 20-án 18 óra körül Siklóson, a Harkányi úton. A balesetben a 20 éves siklósi kerékpáros könnyebben megsérült.

A balesetek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott figyelmet kér minden járművezetőtől.

Forrás: police.hu