Madármegfigyelés lesz a pellérdi halastavaknál

2017. augusztus 13. vasárnap 11:30

Madármegfigyelés lesz a pellérdi halastavaknál

Egy könnyed séta során bepillantást nyerhetünk a Pécshez közeli Pellérdi-halastavak madárvilágába. Bár a terület egy nyüzsgő nagyváros mellett fekszik, mégis meglepően gazdag madárvilággal rendelkezik. Ebből kaphatnak ízelítőt a séta résztvevői.

Hol, mikor, meddig, hogyan?

Helyszín: Pellérd, halastavak keleti kapuja (GPS: 46.050981,18.154684) [TÉRKÉP]
Időpont: augusztus 19. 5.30 óra
Túra hossza, időtartama: 3 km, 2-3 óra
Részvételi díj: 500 Ft/fő

Hasznos

Fontos a kényelmes túracipő/bakancs és az időjárásnak megfelelő túrafelszerelés megválasztása, a szúnyogok és a kullancsok elleni védelem. Távcsövet, madárhatározót érdemes hozni! A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt. A programot a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi őrszolgálatának tagja vezeti.

Információ

Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság
Telefon: 30/377-3388, 30/326-9459
E-mail: [email protected], [email protected]
Előzetes jelentkezés mindenkinek szükséges!

A túrát a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Természetvédelmi Őrszolgálatának tagja vezeti. A programon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a DDNPI weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a DDNPI kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.

Forrás: DDNP