Lecsukták a kertvárosi drogbárókat - Csaknem két kiló kábítószert is lefoglaltak

2018. július 20. péntek 11:01

Lecsukták a kertvárosi drogbárókat - Csaknem két kiló kábítószert is lefoglaltak

Videó! Két kábítószer-kereskedőt és több fogyasztót is elfogtak a rendőrök Pécsett szerdán éjszaka. Az akció során csaknem két kilogramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le. 

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei szerdán a késő esti órákban egy összehangolt akció keretében Pécsett, a Kertvárosban öt férfit fogtak el. 

Ruházatuk átvizsgálásakor négyüknél bruttó 8,4 és 11,1 gramm kábítószergyanús keltő anyagot találtak, azonban a kábítószer gyorsteszt mind az öt férfinál pozitív jelzést adott. Előállították őket, velük szemben kábítószer birtoklása miatt indított nyomozást a Pécsi Rendőrkapitányság.

Elfogás:



Az elfogás-sorozat ezután is folytatódott, a Közterületi Támogató Alosztály az este során, szintén a pécsi Kertvárosban két férfit és egy nőt fogott el a lakásukon, akik a megalapozott gyanú szerint kábítószerrel kereskedtek. 

A rendőrök a két lakásban megtartott kutatás során összesen közel két kilogrammnyi pasztát, tablettát és zöld növényi származékot, valamint készpénzt és kábítószerrel szennyezett tárgyakat foglaltak le.

A két férfit és egyikőjük élettársát előállították, majd kihallgatták őket gyanúsítottként.

A 21 éves nő ellen kábítószer birtoklása, míg 42 éves élettársa és a másik lakásban elfogott 25 éves férfi ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

Az őrizetben lévő két kereskedővel szemben a rendőrség előterjesztést tesz letartóztatásuk indítványozására.

Képünk illusztráció.

Forrás: BMRFK