Lecsaptak a rendőrök a mohácsi autósok rémére

2022. június 23. csütörtök 14:08

Lecsaptak a rendőrök a mohácsi autósok rémére

Őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható 23 éves helyi férfinak. 

 

 

A rendőrségre 2022. április 2-a óta számos bejelentés érkezett arról, hogy Mohácson városszerte több autóból loptak, valamint feltörtek egy büfékocsit.

A nyitva felejtett autókból rendszerint aprópénzt és pendrive-okat tulajdonítottak el, de előfordult olyan is, hogy az elkövetőre rázáródott a gépjármű, ezért kitörte az egyik oldalsó ablakot, majd távozott a helyszínről.

A büfékocsi oldalán lévő tárolószekrényből elloptak két hosszabbítódobot a kábellel együtt, majd a kocsit megrongálták, azonban azt nem sikerült kinyitni.

A rendőrök széles körű nyomozásba kezdtek, amely során beazonosították a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható 23 éves helyi férfit. A rendőrök megállapították, hogy a férfinak nincs se munkahelye, se rendszeres jövedelme, ezért a lopásokból tartotta fenn magát.

A rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőt, majd előállították a rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásán a terhére rótt összes bűncselekmény elkövetését elismerte. A férfit őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Ellene üzletszerűen elkövetett lopás miatt nyomoz a Mohácsi Rendőrkapitányság.

Képünk illusztráció.

 

Forrás: BMRFK