Kóbor József személyében önálló polgármesterjelöltet indít az LMP Pécsett

2019. augusztus 11. vasárnap 12:53

Kóbor József személyében önálló polgármesterjelöltet indít az LMP Pécsett

AZ LMP pécsi polgármesterjelöltje dr. Kóbor József biofizikus, sugárvédelmi szakértő, közölte a Facebookon Keresztes László  Lóránt. A párt korábban közölte azt is, hogy képviselőjelölteket is önállóan állítanak.

 

 

Kóbor József (képünkön) ugyancsak a Facebook-on tájékoztatta a közvéleményt döntéséről. 

 

Többek között az írta, "bejelentem, hogy mint felelős pécsi polgár, mint a Lehet Más a Politika - Magyarország Zöld Pártja - pécsi önkormányzati képviselője, az LMP és civil támogatóink bizalmát élvezve elindulok Pécs város polgármesterségéért a 2019 októberi önkormányzati választáson.

Nem volt eredetileg ilyen szándékom.

Magam is azok közé tartoztam, akik igyekeztem kiváló, városunkban beágyazott, ismert és köztiszteletben álló személyiségeket felkérni erre a felelős posztra.

Olyanokat, akikről tudtuk, hogy életük, hivatásuk, közéleti tevékenységük során eddig is városunkat szolgálták, tisztában vannak a rendkívüli kihívásokkal, és tisztában vannak a radikális változások szükségességével is, amelyek kellenek ahhoz, hogy Pécs kimozduljon a holtpontról, ahová jutott.

Elgondolkodtató válaszokat kaptam. Volt, aki azt mondta, félti az egzisztenciáját, a családját. Volt, aki azt mondta: annyira kilátástalannak tartja a helyzetet, hogy nem adja a nevét egy nyilvánvaló politikai bukáshoz, amely megválasztott polgármesterként várna rá."

EQM